woensdag 29 augustus 2012

The giveaway !

Een paar weken geleden maakte ik voor ons petekind een rokje voor haar verjaardag... 2 maten...voor de zekerheid ! Eentje ok, eentje schoot over wegens te groot !

Dus ligt het nu netjes in mijn kast.... te liggen... en het blijft er liggen !

Daarom: IK GEEF HET WEG ! Voilà ze!
Aan een huppeldepup-vrolijk meisje van rond de 6-7 jaar die het mooi vindt natuurlijk en graag rondloopt in een 'Jace-did-it'-creatie :-))

Geef mij gewoon een goeie reden waarom jij het verdient....
...... and it's all yours !!

8 opmerkingen:

 1. Het is volledig mijn maat, dus kies mij, kies mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Janne kan er zeker in :-) dus kies mij, kies mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. alrighty: ik hou Janne in beraad, ze kan er allicht 2 keer in :-)))

   Verwijderen
 3. Het zou een supermooie en exclusieve outfit zijn om op 3 september opnieuw van schoolke te spelen! Met zo'n prachtige rok kan het schooljaar zeker niet meer stuk!! Dus kies mij!! :-)

  Livientje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG ! Sofie en Livientje, ik wist niet dat jullie een hoog 'huppeldepup'-gehalte hadden? Dat wil ik eerst van dichtbij eens zien :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het rokje al weg ?? An-Sofietje zou er beeeeeldig in staan. En zeker vanaf volgende week vrijdag want dan gaan we nr de kapper voor een "coupe Emma". Echt waar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Karen! Goeie vakantie gehad? Het rokje komt je kant uit! Bij de andere liefhebbers, was het ofwel te groot, te klein, ... Liever juist gepast! Ik doe er nog een leuk extraatje bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sssssssuuuuuuper ! Ze zal content zijn, ge ziet dat van hier ;-) Merciekes hé !! Vakantie was super ! Veel zon, zwembad, lachende kids, lekkere wijn, heerlijke kaas, prachtige uitzichten, wat wil een mens nog meer ? Xx.

  BeantwoordenVerwijderen