maandag 25 mei 2020

Het perfecte tasje: zo doe je het!

Toegegeven, een toilettasje kan je op 100 manieren maken.
Maar met een aantal tips & tricks in acht te nemen, maak je wel een PERFECT tasje.
En daar gaan we voor nietwaar?

Hieronder een foto tutorial, neem je tijd om alle stappen tot in detail uit te voeren, 
eenmaal je de technieken onder de knie hebt, pas je die dan maar toe op elke tas!
Succes gegarandeerd!!

ps: tutorial speciaal in het bijzonder voor Marieke xx

Teken het patroon:
Teken uit karton een mal met volgende afmetingen: een rechthoek van 29 cm breed op 20,5 cm hoog. 
Knip onderaan vierkanten uit van 3,5 cm op 3,5 cm (dit zijn de hoeken van ons tasje)
Tip: je zal dit tasje vaker maken, dus maak een mal uit karton, dat tekent zo makkelijk over!

Knip dit 2x uit in de buitenstof (degelijke katoen - bij mij de streepjes)
Knip dit 2x uit in versteviging vlieseline H640 en strijk dit op de achterzijde van de 2 buitenstofjes. 
(de bolletjes aan één kant van de versteviging is de lijmkant)
Tip: zorg dat de versteviging net wat kleiner is dan de buitenstof - de vlieseline mag er niet van onder uit komen!

Knip dit 2x uit in de binnenstof (degelijke katoen - bij mij de groene print)
Knip uit de buitenstof ook het ritstabje: 1x 6 cm op 3cm en strijk dit biais gewijs.
Neem een rits van minstens 26 cm (mag langer - we knippen die straks af op maat)


HANDIGE TOOLS (voor eender welke tas):Ik gebruik bij elke tas 3 voetjes - ik hou deze dicht bij mij om snel te kunnen wisselen:
* links: (bij Bernina nr 5) = blindezoomvoetje: dit is een voetje met een tussenschotje onderaan om perfect recht sierstiksel te stikken (als je dit niet hebt is dit echt wel de moeite om eens aan te kopen)
* midden = gewoon naaivoetje
* rechts = ritsvoetje (zit normaal standaard bij een naaimachine)
Andere tools: dubbelzijdige tape (bij voorkeur maximum 4mm breed - bij bredere tape zal je die mogelijks nog zien bij een fijne rits en dat is niet de bedoeling)

STAP 1: bereid de perfecte naadwaarde van je voering voor!


Duid onderaan de voering (dus tussen de 2 hoeken) 1,3cm van de onderrand aan. Ik doe dit op 3 punten (rechts, links en midden) met speldjes zonder kop, waar je straks over kan strijken. Strijk deze strook om naar de binnenkant. Doe dit voor beide stukken. Zet opzij.

STAP 2: de voorbereiding van je rits: lengte en ritstabje plaatsen!

Neem je 2 buitenstoffen (deze zijn inmiddels verstevigd met H640). 
Duid aan de beide kanten 1,5 cm van de rand aan. Daartussen zal je rits komen. Om de juiste afmeting te kennen, leg je de rits aan de linkerzijde met de rits aan het speldje, aan de rechterkant, gaan we het ritstabje plaatsen. Knip je rits af op de plek waar je speldje is van de 1,5 cm. Steek daar het ritstabje over en doorstik (laatste foto).

STAP 3: de perfecte rits inzetten!


Haal je dubbelzijdige tap uit en kleef op de goede kant van de rits & op de onderzijde van de rits een stuk tape! Tape niet verder dan de trekker en ga tot op het ritstabje.

Tip: doe dit echt zo dicht mogelijk op de onderste rand, je wilt immers straks niet hebben dat je tape zichtbaar is als we de rits hebben ingezet en kom er ook niet over, want dat plakt (ahja!!)!

Haal het bovenste deel van je tape, in mijn geval het witte strookje en plak vast tussen de speldjes, met de goede kant van de rits op de goede kant van het tasje.
De randen liggen bovenaan perfect gelijk!!


Plooi nu het vrije strookje van de rits onmiddellijk na de trekker om naar boven en speld even vast. Neem je dubbelzijdige tape en plak deze terug op de bovenste rand van de rits (niet erover, niet te diep naar onderen, gewoon gelijk met de rand) maar spel nu wel helemaal van links tot helemaal rechts. Je plakt dus het omgeplooide stukje rits zo vast! Neem dat speldje er nu uit. Neem nu één deel van je voering en leg dit met de goede kant naar onderen op de tape, opnieuw zijn alle randen bovenaan gelijk. 


Steek je ritsvoetje op en doorstik nu de 3 lagen (buitenstof, rits en voering) in 1 keer. Dat lukt, want alles is vast geplakt! Afhankelijk van de breedte van je ritsstofje moet je dichter of verder van de rand stikken. Voor deze gewone rits stikte ik op 6mm van de rand. 
Tip: Vind je het moeilijk om die afstand mooi aan te houden, teken dan een lijn en stik daarop. 
Het is belangrijk dat je hier RECHT stikt!
Ergens op dit stuk zal je de ritstrekker moeten verschuiven om verder te kunnen stikken. Je kan dit normaal gerust vertrekken met je werk onder je machine. Lukt dat moeilijk, stop gewoon even, haal je werk vanonder je machine, verzet de trekker, en naai verder. Even goed hechten op het punt waar je daarnet stopte!Herhaal voor de andere kant, let er hier op dat de zijkanten van de voor en achterkant perfect gelijk liggen. Doorstik terug alle 3 de lagen.

Je hebt nu dit: dit is een foto van de voering. Strijk de buitenstoffen en de voering mooi strak. STAP 4: doorstikken van het tasje!

Steek nu je blindezoomvoetje op als je dat hebt. We gaan ALLEEN de buitenstof doorstikken, de voering leggen we aan de andere kant en wordt NIET mee gestikt (zie foto 1).
Tip: met een blindezoomvoetje laat je het tussenschotje mooi glijden langs de rand en zo stik je steeds op dezelfde afstand. 
Oefen even op een apart stukje stof.
Gebruik een grotere steeklengte, ik ga van 2,5 naar 3. Doe dit aan beide kanten.STAP 5: tasje ineen zetten: de zijkanten!


Plak een klein stukje tape op de overgang aan beide kanten, zo kan je die 2 lagen perfect op elkaar plakken en heb je straks een perfecte overgang. Speld de 2 lange zijkanten nu vast met speldjes.
Steek nu een gewoon ritsvoetje op en begin te stikken aan de buitenstof. Stik op 1cm.
Ja, echt 1cm, meet desnoods even af, verzet je naald, zodat je makkelijk kan stikken. 
Tip: Ik verzet mijn naald altijd zodat de zijkant van mijn voetje gelijk valt met de zijkant van mijn stof, op 1cm.
Ik stop met stikken op 2cm van de overgang. Hecht en haal het werk van onder je naaimachine. Begin nu verder te stikken op de voering, terug op ongeveer 2cm weg van de overgang.
Stik nu op 1,3 cm. Echt!
Tip: de naadwaarde van de voering moet altijd iets groter gestikt worden, zeker als je volumevlies gebruikt zoals hier H640.
Tip: kan je moeilijk 1,3 aanhouden, teken dan terug een lijn en stik daarop.

Op onderstaande foto kan je zien dat ik een 4-tal cm niet stikte.


Steek nu je rotsvoetje op en nu gaan we de overige 4cm stikken. Met een ritsvoetje gaat dit zo veel makkelijker en kan je makkelijker stikken naast de rits (die we op 1,5 cm hebben vastgestrikt).
Begin en eindig waar je daarnet bent gestopt. Hecht goed.

STAP 6: strijk de zijnaden mooi open!

Gezien je de bodem nog niet hebt dicht gestikt, kan je nu je werk over een mouwplankje steken en zo ver mogelijk de naden open strijken. We plakten in het midden een stukje vast, dus helemaal tot in het midden zal je niet geraken, maar hoe verder je mooi kan open strijken, hoe mooier je binnenkant zal worden. 


Tip: als je de naden van je buitentasje gaat open strijken, leg er dan een doek tussen.
Tip: NOOIT op volumevlies strijken, dat plakt aan je strijkijzer. Echt.

STAP 7: stik nu de overige zijden!


Steek terug je gewoon ritsvoetje op en stik het buitentasje onderaan op 1cm naadwaarde, voor de voering, deze naad plooi je weer open en hier stik je op de plooi die je in stap nr 1 hebt gemaakt.
Laat hier wel in het midden een keeropening van ongeveer 10cm, om je tasje later binnenste buiten te keren.

STAP 8: maak de hoeken!


Maak de hoeken door deze open te trekken en de 2 naden op elkaar te leggen. Stik de hoeken van het buitentasje op 1cm naadwaarde en deze van de voering op 1,3cm.

STAP 9: perfecte hoeken - ook aan de binnenkant!

Nu gaan we zorgen voor een extraatje wat de hoeken betreft. We gaan er voor zorgen dat de hoeken van beide tasjes mooi aan elkaar vast hangen en dat je dus geen losse binnentas hebt.
Dit doe je door de hoek van de buitentas en de hoek van de voering (de 2 hoeken dus aan dezelfde kant), op elkaar te leggen.


Stik nu nogmaals op het stiksel van de buitentas en knip de hoeken wat bij.


Keer de tas door de opening en naai deze met de hand dicht. Dat is de zogenoemde blinde hechtsteek.


Steek je tasje nog eens over een mouwplankje en strijk nog een mooi uit!

STAP 10: je tasje is klaar! Geniet er van!

23 opmerkingen:

 1. Fijne tutorial. Ook al maakte ik al 50 tal tasjes, ben altijd nieuwsgierig om iets bij te leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel, heel duidelijk uitgelegd .Ik ga dat stappenplan eens volgen , goesting om er direct in te vliegen .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super hard bedankt ! Zo'n duidelijke uitleg en zoveel goeie tips ! Ik heb ze meteen toegepast bij m'n volgende tasjes.
  Ik heb wel één vraagje .. Ik gebruik nu (sinds ik jouw uitleg heb gelezen) een blindezoomvoetje, maar .. ik merk als ik hier mee naai dat het stiksel dan vaak voor een paar steken niet vast zit (en dat er dus zo telkens een aantal steken achter elkaar als het ware één grote steek worden omdat de draad niet vast zit). Heel vervelend, want ik was zo'n grote fan van het idee.
  Heb je een idee waar dat aan zou kunnen liggen ? Ik heb een tweedehands blindezoomvoetje gekocht voor mijn Bernina, maar ik betwijfel precies dat het een probleem met het voetje zou kunnen zijn ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp / Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn naam is Ivy Marcus. Ik was wanhopig op zoek naar een manier om mijn ex-vriendje weer verliefd op mij te laten worden. We hebben onze ups en downs gehad, maar de afgelopen 6 maanden ging onze relatie mis. Ik heb 900+ uitgegeven aan een spell caster waarvan ik dacht dat het me zou helpen en niet wetende dat ze niet hielp. Ik reik uit omdat ik de begeerlijke vrouw wil zijn die ik vroeger was en hij weer verliefd op me wordt en met me trouwt. Ik kan me deze man niet met iemand anders voorstellen totdat ik echt contact heb opgenomen met Dr. Odiboh, die ervoor zorgde dat mijn hartenwens werd vervuld. Hij gaf me details over hoe hij me kon helpen, wat hij deed toen ik gehoorzaamde en hij redde mijn man uit de slechte handen van de dame die hem hypnotiseerde en mijn man keerde binnen 36 uur terug naar mij en ik was echt verbaasd dat zo'n manifestatie van krachten is echt echt en bestaat nog steeds. Nu kan ik iedereen over de hele wereld met plezier vertellen om DR Odiboh eens te proberen in hun problemen en de onmiddellijke resultaten af ​​te wachten. contact met hem opnemen met zijn e-mailadres. odibohsolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem rechtstreeks +2347048883838..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik beloof dit getuigenis over de hele wereld te delen wanneer mijn vriend bij me terugkomt, en vandaag bedank ik DR WHITE oprecht voor het brengen van vreugde en geluk in mijn relatie en mijn gezin. Ik wil jullie allemaal informeren dat er een echte en echte tovenaar is. Ik geloofde nooit een van deze dingen totdat ik mijn vriend verloor, ik had hulp nodig totdat ik Dr. WHITE vond, een geweldige betoveraar, en hij sprak een liefdesbetovering over mij uit en verzekerde me dat ik mijn vriend binnen 2 dagen terug zou krijgen. De betovering uitsprekend, 2 dagen later, ging mijn telefoon en zo schokkend dat mijn vriend me de afgelopen 3 maanden niet heeft gebeld. Hij verontschuldigde zich voor zijn gebroken hart en zei dat hij klaar was om de rest van zijn leven mijn ruggengraat met mij te zijn. Dr. WHITE heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hou en hoeveel ik van hem wil. En hij opende zijn ogen om zich voor te stellen hoeveel we samen delen. Terwijl ik dit getuigenis nu schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde. Dr. WHITE kan u ook helpen. Stuur hem een ​​e-mail naar: ( wightmagicmaster@gmail.com ) of zijn WhatsApp op +17168691327

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze personen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil de wereld laten weten over dokter Dawn Acuna de grote spreukgebruiker die mijn man bij me terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. Dokter Dawn Acuna gebruikte zijn krachtige spreuk om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn man terug te brengen met haar spreuk, eerst dacht ik dat ik droomde toen mijn man op zijn knieën bij me terugkwam en me smeekte om hem te vergeven en hem terug te accepteren en zelfs sindsdien houdt hij meer van me dan ik ooit had verwacht, toen deed ik een gelofte aan mezelf dat ik de wereld zal laten weten over dokter Dawn Acuna omdat ze een door God gezonden is. Heb je problemen in je relatie? heeft je partner het uitgemaakt en hou je nog steeds van hem en wil je hem terug? Heeft u een probleem met uw financiën? of heb je hulp nodig van welke aard dan ook, neem dan vandaag nog contact op met dokter Dawn Acuna, want ik geef je 100% garantie dat ze je zal helpen net zoals ze mij heeft geholpen: {dawnacuna314@gmail.com}
  WhatsApp: +2348032246310

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
  bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, het is waar dat Dr. Isikolo de beste is om gebroken gezinnen en relaties te herstellen.
  Mijn naam is Jojo Ivan en ik werd geholpen door DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spreukgebruiker is. Toen ik contact opnam met deze spreukgebruiker, had mijn vriend me 2 jaar verlaten en ik heb hem altijd bij me terug willen hebben. Ik ontmoette DR ISIKOLO om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb opnieuw contact gemaakt met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het beroering voor mij. Dit werd een ramp voor mij omdat ik een fysiologisch trauma had en mijn familie erg bezorgd was over mijn gezondheid. Na 2 jaar ontmoette ik DR ISIKOLO ook via een getuigenis en hij zei me mezelf te kalmeren dat wat het probleem ook is, hij gezond is en klaar om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Binnen 2 dagen belde mijn ex me op en wilde dat we elkaar zouden ontmoeten. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug. Ik prees DR ISIKOLO voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukgebruiker nodig heeft. Neem contact met hem op om je te helpen en snel op zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I lost my job few months back and there was no way to get income for my family, things was so tough and I couldn't get anything for my children, not until a met a recommendation on a page writing how Mr Bernie Wilfred helped a lady in getting a huge amount of profit every 6 working days on trading with his management on the cryptocurrency Market, to be honest I never believe it but I took the risk to take a loan of $1000. and I contacted him unbelievable and I was so happy I earn $12,500 in 6 working days, the most joy is that I can now take care of my family I don't know how to appreciate your good work Mr. Bernie Doran God will continue to bless you for being a life saver I have no way to appreciate you than to tell people about your good services.
  For a perfect investment and good strategies contact Mr Bernie Doran via WhatsApp :+1(424)285-0682 or Telegram : @Bernie_doran_fx or Email : Bernie.doranfx01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mijn man heeft geruchten over mij gehoord en deze problemen zorgden ervoor dat hij een scheiding aanvroeg en alles liep op rolletjes en deze zaak en de gedachte om mijn familie nu te verliezen heeft mijn hart ongelukkig gemaakt, dus ik bad om een ​​oplossing en een manier om dit te kunnen doen breng mijn man en kinderen terug en bewijs hem dat al deze dingen die hij over mij en de andere dame die in mijn kantoor werkte allemaal leugens zijn, want diep in mijn hart wist ik dat ik mijn man nooit zou bedriegen en nooit zal bedriegen. om dit hele verhaal kort te maken, mijn echtgenoot, zus uit de VS, hoorde alle problemen in de grond en vroeg me onmiddellijk om contact op te nemen met DR Fady, ze gaf me zijn contactgegevens en ik deed wat ze zei en DR Fady vertelde me dat alles goed zal komen in twee dagen over twee dagen zal mijn man voorgoed weer thuis komen en dit was precies wat er gebeurde en om deze reden zeg ik dat deze man echt is en ook iedereen kan helpen met een van de onderstaande problemen

  VERLOREN MINNAAR TERUGBRENGEN.
  HERSTEL VAN GEBROKEN HUWELIJKEN / RELATIES.
  GENEZING VAN ZIEKTEN.
  GEBED OVERWINNEN GEESTELIJKE AANVALLEN OF SLECHTE DROMEN.
  GENEZING VOOR HSV 1 EN HSV 2.
  TOTAAL VOOR INFECTIE SOA ETC.
  EEN WEEKBEHANDELING EN GENEZING VOOR HIV IS GEGARANDEERD.
  GEBED VOOR GELUKKIGE NUMMERS VOOR HET WINNEN VAN LOTTERIJEN.
  ENZOVOORT......................
  U kunt contact met hem opnemen @:www.Drfady720@gmail.com of u kunt hem WhatsAppen met dit nummer +2349039422406. 100% garantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb eindelijk de juiste eerlijke en serieuze persoon ontmoet waar ik al jaren naar op zoek was. Ik heb mijn lening van 58.000 euro gekregen waardoor ik nu goed kan leven met mijn vrouw en kinderen en ik betaal mijn maandelijkse betalingen regelmatig. U kunt bij haar terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. Hier is zijn adres. E-mail:  pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail:  pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Liefde is mooi als je iemand hebt om het aan te vullen. Voodoo Lord is een echte spellcaster en een zeer unieke en krachtige man met wijsheid. Ik kon niet zwanger worden omdat ik vruchtbaarheidsproblemen had. Mijn man is hierdoor van mij gescheiden. Ik was zo bezorgd, ik huilde altijd en dacht er zelfs aan zelfmoord te plegen, maar een vriend van mij stelde me voor aan een geweldige man die bekend staat als Voodoo Lord, die haar ook hielp haar eigen probleem op te lossen. Ze gaf me zijn e-mail, ik nam contact met hem op en legde alles uit. Hij verzekerde me dat hij me zou helpen dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Voodoo Lord bracht vreugde terug in mijn leven en in mijn familie, bracht mijn man terug naar mij met zijn spirituele krachten, maakte me zwanger, genas de kanker van mijn zus met zijn speciale krachten en hielp mijn stiefbroer ook om $1 miljoen loterij te winnen. Voodoo Lord is echt een getalenteerde en een zeer goede man die echt weet hoe hij zijn werk moet doen. Zonder Voodoo Lord zou mijn leven een puinhoop zijn geweest. Heel erg bedankt Voodoo Lord, ik zal nooit stoppen met praten over hoe geweldig en krachtig je bent. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe goed je het voor mij en mijn familie hebt gedaan, en ik geloof dat woorden genoeg zullen zijn om je goede en geweldige werk te beschrijven. Als je spirituele hulp nodig hebt, ren dan naar Voodoo Lord, neem contact met hem op via zijn e-mail: voodooconnect60@gmail.com of whatsapp +234 8097014925 of Telegram +234 8097014925 en hij zal je helpen. Voodoo Lord is onschadelijk, veilig en betrouwbaar, dus neem nu contact met hem op om elk probleem dat je hebt op te lossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kan dit geluk gewoon niet voor mezelf houden. Ik ben 10 jaar geleden getrouwd zonder kind om te laten zien, mijn man begon me minachtend te behandelen samen met mijn schoonmoeder. Het frustreerde me, ik was online op zoek naar hulp, en toen zag ik veel getuigenissen over hoe VOODOO LORD veel mannen en vrouwen had geholpen. Ik nam onmiddellijk contact met hem op via Whatsapp en legde hem mijn situatie uit, hij beloofde te helpen, hij gaf enkele instructies die ik moest volgen om perfecte resultaten te krijgen. Ik deed alles zoals hij me had opgedragen, later zei hij dat ik na 2 weken naar het ziekenhuis moest gaan voor een zwangerschapstest en tot mijn verbazing was ik zwanger en het was echt geweldig nieuws voor mij. Ik ben hem zo dankbaar omdat ik ben bevallen van prachtige babyjongens (tweeling) die op hun vader lijken. Ik ben nu in vrede in mijn huis met mijn man en schoonmoeder. Neem contact met hem op via Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn naam is Elfrida. Toen mijn man me verliet, was ik geschokt en diepbedroefd en kon ik mezelf maandenlang niet inhouden. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar tevergeefs. Ik vertrok naar een andere stad in de hoop dat ik helemaal opnieuw zou kunnen beginnen. Ik ontmoette een andere man bij wie ik mijn best deed, maar het lukte niet omdat ik niet van hem kon houden. Ik wist dat ik nog steeds liefheb en ik wil dat mijn man bij me terugkomt. Dus ging ik op zoek naar hulp en vond toen WHITE MAGIC, vanuit de verschillende opvattingen waarover ik had gelezen. We hebben gepraat en ik heb hem alles laten begrijpen wat ik moest weten, in hem geloofd en de procedures gevolgd. Hij werkte voor mij en herstelde de liefde en band tussen mij en mijn man, en net na 48 uur, zoals hij beloofde, was mijn man op zoek naar mij en we begonnen te praten, en hij kwam om me te zien waar ik ben, en we maakten dingen op en we werden weer gelukkig samen. WHITE MAGIC is betrouwbaar en kan je helpen als je over iets contact met hem opneemt. Stuur hem gewoon een sms via e-mail: findritualforlife@gmail.com
  Of WhatsApp: { +2349046229159 }
  { +3550685677099 }

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goede dag mijn naam is Jorge Luiz. Mijn vrouw verliet me en vroeg om een scheiding vanwege de onzekerheden die ik met haar had en het voortdurende misverstand. Ik deed mijn best om dingen uit te werken, maar alles ging me te boven en ik kon haar er niet van weerhouden het huis te verlaten. Ik zocht hulp bij haar familie om me te helpen haar weer thuis te krijgen, maar zij konden ook niet helpen. Ik had spijt van mijn acties en het leidde me tot een depressie waar ik 6 maanden aan leed. Iemand bracht me in contact met Dr. Joe met wie ik contact opnam en legde mijn problemen uit, en hij verzekerde me van de oplossing. Hij profiteerde van het helpen van mijn situatie en gehoorzaamde onmiddellijk. Hij sprak een liefdesreüniespreuk uit voor mij en mijn vrouw en alles was opgelost en de problemen waren een natuurlijke dood gestorven en ze keerde op de derde dag terug naar huis. Nu zijn we weer bij elkaar en gelukkiger dan ooit tevoren. mail hem nu (
  drjoesolutionspells@gmail.com) of zijn WhatsApp: +1 330 694 6798

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Natuurlijke kruiden hebben zoveel ziekten genezen dat medicijnen en injecties niet kunnen genezen. Ik heb het grote belang van natuurlijke kruiden gezien en het geweldige werk dat ze hebben gedaan in het leven van mensen. Ik las online getuigenissen van mensen over hoe ze werden genezen van herpes, hiv, diabetici enz. door de kruidengeneeskunde van Dr.DAWN, dus besloot ik contact op te nemen met de dokter omdat ik weet dat de natuur de kracht heeft om alles te genezen. Ik kreeg de afgelopen 7 jaar de diagnose hiv, maar Dr. DAWN genas me met zijn kruiden en ik verwees mijn tante en haar man onmiddellijk naar hem omdat ze allebei aan herpes leden en ze waren ook genezen. Ik weet dat het moeilijk te geloven is maar ben een levend getuigenis. Het kan geen kwaad om kruiden te proberen. Hij is ook een spreukgebruiker, hij spreekt spreuken uit om gebroken huwelijken te herstellen en geluksspreuken om te bloeien en uit te blinken in het leven. Neem contact op met Dr.DAWN e-mail: (dawnacuna314@gmail.com)
  Whatsapp: +2349046229159/
  +3550685677099

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben sinds 2018 op zoek naar hoe ik online geld kan verdienen, onlangs vond ik verschillende getuigenissen over hoe mensen geld verdienen met ( TRUST FOUND COMPANY) Ik besloot het eens te proberen, tot mijn verbazing werkt het perfect voor mij en voor iedereen die heb het geprobeerd, ik heb elke week tot € 800 verdiend, allemaal dankzij ( TRUST FOUND COMPANY) schrijf ze rechtstreeks op WhatsApp als je gratis geld wilt verdienen: +2349046229159

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mijn naam is Elena Branko en mijn vriend heeft het 2 maanden geleden uitgemaakt omdat hij voelde dat ik hem bedroog met mijn mannelijke vriend, ik probeerde hem alles uit te leggen, maar hij betaalde zijn dovemansoren, ik was emotioneel kapot omdat ik hield van hem zo erg totdat ik een bericht op internet zag over DR DAWN ACUNA, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen. wat ik moest doen en ik deed het en toen sprak ze een liefdesbetovering voor me uit, ze herstelde mijn relatie in 48 uur en mijn vriend belde en smeekte om me weer met me te verzoenen als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem in een relatie of huwelijk.
  *Als u zwanger wilt worden.
  Als je welke ziekte dan ook wilt genezen.
  *Als u een miskraam wilt stoppen.
  *Als je een vloek wilt annuleren.
  En meer neem contact met haar op voor hulp: e-mail {dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en gemakkelijk!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen