zaterdag 2 maart 2013

A ( very special ) request !

Sedert ik mijn naaimachine in huis heb gehaald, zijn er al wat meer gekke verzoekjes gekomen om het een en ander in elkaar te steken of te herstellen....
Maar toen mijn echtgenoot mij super vandaag super lief vroeg of ik voor hem ook iets wou maken, dacht ik onmiddellijk aan chilly zomerse hemdjes...

Ehum, dat was het niet echt, en na wat uitleg heb ik uiteindelijk op zijn verzoek dit ineen geknutseld:


Mijn dochter dacht al dat het een badmuts met rits was ofzo! Op zich had ik nog een schoon stukje toile cirée liggen, beetje flashy voor hetgeen het moet dienen, maar soit, een stuk saaie toile cirée heb ik gewoon niet!
Voor de duidelijkheid: het is een hoesje voor zijn badmintonracket, ja hij is de sportieveling binnen ons gezin, en hij wil thuis wat extra kunnen oefenen, slagen met extra weerstand creëren, en dus was toile cirée de beste keuze! Een gewoon klassiek hoesje is te wijd, dus moest het een schoon aansluitend hoesje zijn, dit is het dus geworden:


Duidelijk eens iets anders dan rokjes, kleedjes, zakjes of broodmandjes... ik blijf het toch iets raars vinden, maar voor mijn echtgenoot is dit perfect :-)

6 opmerkingen: