woensdag 24 juli 2013

Ruilhandel = win-win !

Een tijdje geleden ging ik op zoek naar een nieuwe fiets voor Charlie, maar als je echt een degelijke fiets wil, man man, dat kost!
Via fb kwam ik terecht bij vrienden (tja, gek dat sommige dingen via fb moeten verlopen :-)), maar soit, hun zoon die bij Emma in de klas zit, had nog wel een coole fiets!

Effectief die stoere mtb van Lev, die zag Charlie helemaal zitten, maar wat doe je als ze daar NIETS voor willen, niets nada nougatbollen, alé, om toch iets te geven, kwamen we op het idee van ruilhandel!
Dat wouden ze wel aanvaarden!

Eind augustus gaan ze immers naar het trouwfeest van haar broer in Georgië, een kleedje voor hun dochtertje zagen ze zitten.

De ruilhandel was een feit: een fiets tegen een kleedje!

Ik koos voor een luchtig printje en dito kleedje, het modelletje is er een uit SVDH! Het resultaat is exact hetgeen ik wou, ik had nog een restje over, en daar maakte ik een kleuterhandtasje uit, ideaal om in de suite te lopen in Georgië!

Trouwens, die ruilhandel, zouden we dat gewoon niet vaker moeten doen? Het gelukniveau stijg bij gever en krijger, een echte win-win situatie !

En, wat zouden jullie goed kunnen ruilen? Grasduin maar even in al je talenten en laat het mij weten... wie weet kunnen we een dealke doen :-))


in ruil voor een kleedje13 opmerkingen:

 1. die hals met het kraagje vind ik super en dat handtasje, daar wordt elke kleine meid blij van!
  Die ruilhandel zie ik ook wel zitten, al weet ik niet zo direct iets te ruil :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jawel jawel! taarten bakken, confituur maken, hout hakken :-)
   back to basics!!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik zou het zelf ook veel plezanter vinden om zo'n kleedje in ruil te krijgen dan (saai) geld. We zouden dat inderdaad wat vaker moeten doen! Ik ga ook eens nadenken over ruilen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee... ruilhandel daar ben ik helemaal voor te vinden. In de grote steden zoals Gent, wordt er zelfs gewerkt met letts... ik doe iets voor jou en dan verdien ik letts en zo kan iedereen met zijn letts iemand anders inhuren en betalen met letts ... ruilhandel , zalig toch !!! Zal eens nadenken over wat er geruild kan worden .. Liefs bienie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super die ruilhandel. Ooit maakte mijn man een ingebouwde kast bij de buren. ( hij is meubelmaker) Ze vroegen toen (lang geleden) wat moet dat kosten. Hij gaf als antwoord. mijn vrouw drie keer bij u in behandelen.....zij was schoonheidsspecialiste. Leuk hé, ruilhandel. En je kleedje is super mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Megadeal! Zouden we idd vaker moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk idee! Heel schattig jurkje en lief tasje! Mooie deal voor beide partijen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch geweldig mooie spulletjes maak jij! Zo ruilen met elkaar vind ik ook te gek....als je zin hebt om iets te ruilen tegen leuke juweeltje of een creatie uit tafelzeil, nog een stoere zadelhoes nodig voor deze fiets? De creazusjes doen mee!

  BeantwoordenVerwijderen