Er was eens...medio de jaren '90...het Talencentrum in Gent.
Sven en ik, enthousiast naar de avondlessen om ons Spaans weer wat op te krikken...
En daar was ook Elke. En het klikte. Meteen.
En nog steeds is Elke er, en zien wij elkaar niet elke week of maand, maar die aantal keren per jaar zijn zo waardevol en altijd vol goesting, ideeën en energie.
Ik wist dat ze broedde op wat nieuws en met haar enthousiasme
was het een kwestie van wat rijpen en een beetje tijd.
En nu gaat ze met 'Bon appetit les amis' haar kinderdroom achterna...
Gebeten door haar liefde voor koken, gerechten, lekkernijen, voedsel,
lanceert ze een webshop met originele en hippe lekkernijen....
Wij halen die uit op onze traditionele vrijdagavondaperitief met ons gezinnetje,
als we op het onverwacht wat vrienden of ons ouders over de vloer krijgen,
en nu met de komende feestdagen.
Denk jij: 'tiens, daar wil ik wel meer over weten?'
Dat kan, want ik mag van Elke een gratis proefpakketje weggeven!
Als dat niet als muziek in de oren klinkt!
Dit is de mooie cadeaubox:
Met een overheerlijke inhoud: olijfjes, speciale toastkoekjes, cava, crackers, kreeftenmousse......
Dit is de mooie cadeaubox:
Met een overheerlijke inhoud: olijfjes, speciale toastkoekjes, cava, crackers, kreeftenmousse......
Wat moet je doen:
-like de fb pagina van 'bon appetit les amis'
-laat hieronder weten waarmee jij op de feestdagen graag uitpakt;
maw: waar heb jij altijd véél succes mee?
Op vrijdagavond 18/12, ga ik met vriendinnen eten, één van hen zal dan met haar onschuldige hand een winnaar trekken, zodat deze box nog onder jouw kerstboom ligt!
Mmm, dat ziet er allemaal superlekker uit! Ik pak altijd graag uit met een zelfgemaakt dessert. Een beetje klassiek, maar altijd lekker, zoals crème brûlée, panna cotta, ...
BeantwoordenVerwijderenOh hoe leuk dat je vriendin voor haar droom gaat!Ik doe graag mee om dit uit te testen.Waar pak ik mee uit?! Oei dat is moeilijk want ik kook graag maar mijn hapjes warm en koud vallen wel in de smaak,zelfs met verjaardagsfeestjes van mijn tieners staat dat op de menu ipv taart ;)
BeantwoordenVerwijderenIk ben het beste in hapjes maken. Samen met het dessert is dat het fijnste van de avond.
BeantwoordenVerwijderenOooooh, dat ziet er allemaal erg lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenWaar ik mee uitpak......ik ga all the way met hapjes warm en koud.....altijd lekker, altijd veel te veel :)
Ziet er héérlijk uit die doos!
BeantwoordenVerwijderenM'n mama en ik pakken elk jaar uit door een nieuw recept van een soep te proberen. Al elk jaar een succes geworden, hopelijk dit jaar opnieuw!
mijn hapjes! al jaren bekend en beroemd én lekker! Dit jaar : oesters met zeewierboter (de max), gebakken scampi's met gele paprikasaus en corgettini en kastanjesoepje met gebakken jacobsvruchten en kale <3
BeantwoordenVerwijderencourgettini moet het zijn ;-)
Verwijderendat ziet er heerlijk uit ! Ik kies vaak voor speciale combinaties. Stoofvlees met peperkoek met aard/appels/rozijnen en dadels en dan nog chocolademousse en rijsttaart als dessert :):):) Inge r.
BeantwoordenVerwijderenIk moet maar om de vier jaar een feestmenutje op tafel toveren, dit jaar is het mijn beurt maar ik zal uitpakken met enkel maar nieuwe dingen en hopelijk vallen die wat in de smaak.
BeantwoordenVerwijderenwij kiezen vooral voor het gemak... iedereen maakt 1 onderdeel klaar zodat iedereen kan genieten!
BeantwoordenVerwijderenWat een tof concept! Dat mag onder mijn kerstboom liggen :-). Culinair ben ik niet zo'n hoogvlieger (al goed dat mijn lief dat wél is), maar ik pak wel uit met een feestelijke tafel. Daar kan ik mij helemaal laten gaan. En aan een mooie tafel smaakt het eten toch extra lekker? :-)
BeantwoordenVerwijderenJammie, ziet er lekker uit! Ik maak graag veel hapjes klaar voor de feesttafel. Lekker lang aperitieven, zalig! Heel simpel, maar wel een topper hier is een half kerstomaatje met een bolletje kruidenkaas op een prikkertje :)
BeantwoordenVerwijderenOeh, dat ziet er lekker uit !! Njamie! Waar ik mee uitpak? Hihi, meestal met mijne man, die doet het meeste kookwerk tijdens de feestdagen :p
BeantwoordenVerwijderenOooh wat een leuk cadeautje. Zou mooi staan onder mijne boom.
BeantwoordenVerwijderenEn waar ik meestal mee uitpak? :-D
Met mijn aanwezigheid! LOL :-)
Ik ben een fan van in de oven gedroogde ham, bladerdeeglaagjes met ansjovis tussen gerold in sesamzaad of avocado geplet met gerookte forel. Quick en easy, maar feestelijk lekker. :)
BeantwoordenVerwijderensinds kort pak ik graag uit met een diepgekoelde chocoladetaart en ook de Italiaanse hazelnotentaart à la jace did it is een voltreffer. Meer van dat zou ik zo zeggen.
BeantwoordenVerwijderenHier bij de familiefeesten zouden ze zich haasten voor de glaasjes witte chocolade mousse met onderaan een laagje passievrucht. Zelf mijn schoonzussen proberen me het recept te ontfutselen. Vind dit super! Zo scoor je bij de schoonfamilie met een lekker dessert. Groetjes, Ruth Vandebuerie.
BeantwoordenVerwijderenWat leuk! Deze culinaire lekkernijen zijn meer dan welkom op de feestdagen culinair feestelijk in te luiden! Wel, eerlijk gezegd ben ik niet zo'n keukenprinses, dus met de feestdagen halen we meestal een afhaalmenu en dus moet ik het hebben van de tafeldekking, de decoratie, de sfeer in huis.... En daar ben ik gelukkig wel een 'krak' in.... veel lichtjes, servetjes origineel gevouwen, leuke naam- en menukaartjes... ik zorg ervoor dat mijn feesttafel er steeds piekfijn uitziet! :-)
BeantwoordenVerwijderenTof concept!! En leuk om zo delicatessen te leren kennen! :-) Ik pak op de feestdagen heel graag uit met mijn specialiteit én klassieker: Ossentong in Madeirasaus.... het recept leerde ik van wijlen m'n moeder en zo blijft het in de familie... En familie is toch hetgene wat met de feestdagen hét allerbelangrijkste is hé!!
BeantwoordenVerwijderenHier zijn kletskopjes met ertussen war geitenkaas en ui steeds een succes...
BeantwoordenVerwijderenWat een leuke actie! Gezellig om met vrienden uit te proberen...