zondag 30 december 2012

En de laatste Jace-cadeaus van 2012 gaan naar ....

1/ oma Gerarda (= oma van Vlien), want zo een zakje is niet alleen leuk voor de kleinsten, maar ook voor een hippe oma. Zeker als dit zakje ook nog eens gevuld wordt met heerlijke verwenprodukten !

2/ twee super vriendinnen die binnenkort een clutch zullen ontvangen, hoe deze eruit zien, moest wel nog even geheim blijven!

Ik bestelde recent ook nieuwe plaklabeltjes voor Jace. Dit deed ik via Kanvaz, al dacht ik nu wel dat de tekst iets feller mocht zijn...? Iemand nog goede adressen voor plaklabels?
Ik zou eigenlijk het jaareinde goed willen inzetten met een nieuwe zelfgemaakte rok met stof die ik kocht bij Bambiblauw. Een ietwat stijvere stof van Echino, maar o zo mooi groen en zo happy !


Een A-lijn van Mme Zsa Zsa, maat ergens tussen de 2, verlaagd beleg, met stolpplooi en smaller en korter.....

....oei, nog even werk dus :-)

5 opmerkingen:

 1. Super mooi! Moest ik niet beter weten, dacht ik mezelf hierin terug te vinden. 1000 ideeën, mijn man die mijn verslavende hobby soms niet verstaat, ik heb hier ook een Emmatje rondlopen (en ook nog een Mathis), de kast die te klein wordt voor mijn stoffenverslaving, .... :-)
  Je creaties mogen echt gezien worden.

  Gr. Sofie
  spurrewubsie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, ik zie op je blog dat je net als ik pas in april 2012 bent begonnen! De max gewoon!

   Verwijderen
 2. Keigrappig! Ben blij dat ik niet de enige ben!
  En we gaan zo door in 2013 !!!
  Gr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We gaan zeker door in 2013!
  Ps waar haal jij je stofjes, ze zijn volledig mijn smaak...

  Mijn eerste project voor 2013 is al gestart, alleen nog verder werken. Het wordt een emo-werkje voor de kids, dat hopelijk blijft meegaan met de jaren... Resultaat volgt binnenkort!

  Gr. En de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, ja, ik herkende ook al mijn smaak in jouw stofjes!! Voorlopig veel bij Bambiblauw, Juffertje Uil, ook Noeks, en (bij ons) in Oudenaarde ontdekte ik recent ook Etoile Cirée met ook veeeel mooie stofjes!
   Ik had mij wel nu voorgenomen (uhum) om zo veel mogelijk eerst al mijn huidige stofjes eens te verwerken in een project :-))
   (Ik mag dan alleen niet beginnen surfen)
   Gr!

   Verwijderen