zaterdag 2 februari 2013

Lovely Liesl !

Vandaag geeft een super goed vriendinnetje van Emma haar 8,5 ste verjaardagsfeestje! Ja, dat is ergens tussen de 8 en de 9, en waarom ook niet hé!

Omdat zij echt wel goeie vriendinnetjes zijn (met soms ook klinkende ruzies) en ook omdat de mama's goeie vriendinnen zijn (zonder klinkende ruzies), besloot ik om een zelf gemaakt cadeau te geven, iets met liefde gemaakt... ja, je kent het wel hé!

Maar van al die ideeën in de boekskes en blogs, wist ik op den duur niet goed meer wat te kiezen, ik maakte dus een top 4 van de dingen die wel goed bij elkaar passen, en allicht goed passen bij een 8,5-jarige!

Het stofje was snel gekozen, hier gevonden, ik ben hier zo weg van, het is meisjesachtig, maar toch ook niet té!

Volgende spullen zijn het geworden:
1/ een pennenzak en een etuitje, we stopten daar wat spullen in om cool te tekenen en te schrijven en wat diddle-boekjes
2/ een bijpassend boekje, een persoonlijk boekje, een poëzie-album ofzo :-) (met dank aan haar, voor de tip om de binnenkant netjes af te werken met de prachtige blaadjes van Kruidvat)3/ en we stoppen dit allemaal in een 'zo geknipt' tasje, hetgeen ik persoonlijk héél goed gelukt vind :-)))
Have a great party ladies !!

5 opmerkingen:

  1. Waaauw, zo meisjesachtig maar ook weer niet té :-) Heel schoon gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi zie dat ik dit weer gemist heb omdat ik je niet kan volgen via mail... vraagje het etuitje is zeer mooi afgewerkt aan de rits heb je de rits met flapjes korter genomen dan het bovenstof... hoop dat je weet wat ik bedoel!

    Heel schoon hoor!

    BeantwoordenVerwijderen